Cumhurbaşkanı'ndan skandal şehit açıklaması!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Aralık 21 2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan TSK'nın El Bab Operasyonu'daki son kayıpları ile ilgili skandal bir ifade kullandı. Erdoğan 14 şehitten söz ederken "Birkaç şehidimiz oldu" ifadesini kullandı.
Erdoğan'dan skandal şehit açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bujar Nişani, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda başbaşa ve heyetlerarası görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
BİRKAÇ ŞEHİDİMİZ OLDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a El Bab Operasyonu kapsamında gelen şehit haberleri soruldu.
Erdoğan şehitlerle ilgili konuşurken büyük bir skandala imza attı. "BİRKAÇ şehidimiz oldu" ifadesini kullandı:
“Akşam saatlerinde Genelkurmay Başkanı’mızla görüştüm. Şu anda El Bab tamamıyla Özgür Suriye Ordusu ve askerimiz tarafından kuşatma altındadır. DEAŞ artık orada son havliyle her türlü yola başvuruyor. Canlı bomba olarak, el yapımı bombalarla her türlü saldırıyı yapıyor. Bu son kısımda maalesef birkaç şehidimiz oldu, yaralılarımız oldu. Ama artık El Bab’ın Halep’le olan yol hattı tamamıyla Özgür Suriye Ordusu ve askerin kontrolü altında. Temenni ederim ki El Bab çok daha uzamadan tamamıyla düşer. El Bab’ın kendi halkı, kendi insanı, kendi topraklarına yerleşme imkanı bulmuş olur”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








