Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışları başlıyor


Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışları 6-8 Kasım tarihleri arasında Adana Atlıspor Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak, Akdeniz Oyunları nedeniyle tamamen yenilenen ve Türkiye'de en çağdaş tesislerden birisi olarak gösterilen Atlıspor Kulübü'nde gerçekleştirilecek yarış için Atlıspor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Özgür Yağmur ve yöneticileriyle koordineli çalışarak gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

Binicilik Federasyonu Başkanı Atıf Bülent Bora ve yönetim kurulu üyelerinin Cumhuriyet Kupası yarışlarını izlemek için Adana'ya geleceklerini ifade eden Ataşbak,"Kentimizde gerçekleştirilecek yarışlara 15 kulüpten 102 binici 168 atla mücadele edecekler. Yarışların hayli kaliteli ve zevkli geçeceğine inanıyorum. Sporseverlerin çocuklarına at sevgisini aşılamak için iyi bir fırsat olan yarışlarda iki canlının mücadelesini ailece piknik yaparak ücretsiz olarak izleyebilecekler." dedi.

Ataşbak, Atlıspor Tesisleri'nde ulusal ve uluslararası yarışlara ev sahipliği yapmayı hedeflediklerini belirterek yarışlara destek veren sponsor kuruluşlara teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışları başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER