Dağlıca şehidinin babasından tepki
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 8 2015
Dağlıca'da Sözleşmeli er olarak görev yapan Piyade Er Cihan Aksarı'nın şehit düştüğü haberini alan acılı baba Cemal Aksarı, hükümete tepki gösterdi.

Dağlıca'da Sözleşmeli er olarak görev yapan Piyade Er Cihan Aksarı'nın şehit düştüğü haberini alan acılı baba Cemal Aksarı, hükümete tepki gösterdi. Oğlunun şehadet haberini alan acılı baba, " Bunu Ak Parti yaptı, başkası değil " dedi.
Öncü Haber'in haberine göre, 2011 yılından bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan oğlunun şehit olduğunun haberini alan Cemal Aksarı, yaşananlardan hükümeti sorumlu tuttu. Jandarmalardan oğlunun şehit düştüğünü öğrenen baba Cemal Aksarı, “Ben her gün doğudayım. Tırla gidiyorum her gün oradayım. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bana kimse hariçten gazel okumasın. Bunu Ak Parti yaptı, başkası değil. “ diye tepki gösterdi.
Şehidin abisi de acısını “Benim kardeşim bir taneydi. Dünyaları yakardım onun için.” sözleriyle ifade etti. Şehit Aksarı'nın babası ve abisi birbirlerine sarılarak gözyaşı dökerken baba Aksarı'nın ‘Oğlum beni sakın bırakma' diyerek acısını yaşadığı görüldü.
Dağlıca şehidinin babasından tepki: Ak Parti yaptı bunu başkası değil | Samanyolu Haber
DÜŞMANLARI SEVİNDİRMEYECEĞİZAcılı baba ayrıca “Ben oğlumla gurur duyuyorum. O peygamber efendimize komşu oldu. Düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz. Ağlamak sızlamak yok. Dik duracağız.” ifaelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'8.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.Propagandanın ayarı kaçtı: İletişim Başkanlığı’nın kasası tamtakır!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


