THY'de insanlık dışı muamele!

Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağında kabin ekibi, hakkında sınır dışı kararı verilen Kamerunlu bir yolcuyu streç filme sardı. Sosyal medyada infiale sebep olan görüntüler France 24 kanalı haber olarak yayınladı.

SHABER3.COM

Kamerunlu bir yolcunun Türk Hava Yolları (THY) uçağında streç filme sarılmış halde uçaktan dışarıya çıkarıldığı görüntüler Fransa'da gündem oldu. 

Sahte vizeyle geldiği için sınır dışı edilen bir yolcunun olay çıkardığı iddiasıyla THY uçağında, streç filme sarıldığını gösteren videolar "France 24" isimli televizyon kanalında yayımlandı.

27 Ocak'ı 28 Ocak'a bağlayan gece İstanbul-Yaounde TK667 uçuşunda David Eboutou isimli Kamerunlu yolcu, sahte vize ile Türkiye’ye geldiği için bir hafta boyunca gözaltında tutuldu. 

KAMERUNLU YOLCUYA İNSANLIK DIŞI MUAMELE!

Ardından bir hafta sonra ülke dışına sınır dışı edilirken uçakta "olay çıkardığı" iddiası ile streç filme sarıldı.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Kamerunlu bir yolcunun, sınır dışı edilirken THY uçağında streç filme sarılarak etkisiz hale getirildiği görülüyor. 

THY yetkilileri infiale sebep olan insanlık dışı muameleye sessiz kalırken, yolcunun sahte belgeyle yakalandığını söylemekle yetindi.

Kamerunlu yolcu, İstanbul Yeni Havalimanı'nda darp edildiğini, Kamerun yerine Nijerya’ya götürüldüğünü ve dolandırıldığını da iddia etti.

David Eboutou'nun Facebook hesabında yayımladığı görüntüler için lütfen TIKLAYIN:
<< Önceki Haber THY'de insanlık dışı muamele! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER