Damperi açılan kamyon üst geçide çarptı: 1 yaralı


Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, seyir halindeki kamyonun damperi açılınca üst geçide çarptı. Kamyonun içinde sıkışan şoför, çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Ali Arıcan idaresinde olan 41 HR 490 plakalı kamyon, D-130 kara yolundan Gölcük ilçe istikametine doğru seyir halindeyken, damperi açılınca Yeniköy Köprülü Üst Geçidi'ne çarptı.

Kazada kamyon kullanılamaz hale gelirken, sürücü hafif şekilde yaralandı ve kupada mahsur kaldı. Kazayı görenler hemen itfaiye, polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralı şoför itfaiye tarafından mahsur kaldığı kupadan kurtarılarak ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazayı gören Şeyhmuz Günaltay isimli vatandaş ise "Aracı gördüm. Kupası açık bir şekilde geliyordu. Galiba şoför farkında değildi. Hızla gelip çarptı." şeklinde olayı anlattı.

Hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle tek şerit olarak trafiğe açılan yolda uzun kuyruklar oluştu. CİHAN
<< Önceki Haber Damperi açılan kamyon üst geçide çarptı: 1 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER