Darbeyi Erdoğan ve arkadaşları yaptı!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 25 2019
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) eski genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ karanlıkta kalan bir döneme dair çarpıcı beyanlarda bulundu.
Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri Recep Tayyip Erdoğan’a cevaben sarf ettiği sözlerin yankısı sürüyor.
Davutoğlu, “Gelin hafızanızı bir yoklayın. İleride Türkiye Cumhuriyeti tarihi yazıldığı zaman, eminim en kritik dönemlerden, birkaç aydan biri 7 Haziran ile 1 Kasım 2015 tarihleri arasındaki dönem olarak yazılacaktır.” demişti.
Davutoğlu ile birlikte hareket eden eski AKP’nin eski genel başkan yardımcısı Selçuk Özdağ Davutoğlu’nun genel başkanlığı ve başbakanlığı bıraktığı döneme dair çarpıcı beyanlarda bulundu.
ÖZDAĞ: DARBEYİ ERDOĞAN VE ARKADAŞLARI YAPTI
Çağlar Cilara’nın Youtube kanalına mülakat veren Özdağ, yaşananları “darbe” diye nitelendirirken, “Sayın Davutoğlu'na parti içi darbe yapılmıştır.” dedi.

Eski AKP milletvekili Selçuk Özdağ, Ahmet Davutoğlu'na parti içi darbe düzenlendiğini söyledi.
Cilara’nın, “Darbeyi kim yaptı?” sorusuna Özdağ şu cevabı verdi: “Darbeyi sayın Erdoğan ve arkadaşları yaptılar. Sayın Erdoğan hem parti elimde olsun istiyordu hem de Cumhurbaşkanlığı elimde olsun istiyordu. Sayın Davutoğlu'yla bazı konularda anlaşamadılar.”
Özdağ, “Milletvekilleri listesi konusuydu. Bakanların atanma şekliydi. Veya birilerinin bakan olmaması ya da başka yerlerde bakan olarak değerlendirilme şekliydi. Bir diğer husus şeffaflık yasasıydı. Şeffaflık yasası neydi? Hırsızlık yapılmasın yasasıydı, yolsuzluk olmasın yasasıydı, rüşvet alınmasın yasasıydı.” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'3.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!4.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!5.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!
6.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti7.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı8.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi9.Binbaşı ihbar etti generale 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' davası açıldı!10.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







