Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'i oynayacağı salonu tanıtıyor


Bu sezon ilk defa Euroleague'de mücadele eden Darüşşafaka Doğuş, bu ligdeki maçlarını Kasım ayından itibaren, basketbol için özel olarak yeniden düzenlenen Volkswagen Arena'da oynayacak.

Darüşşafaka Doğuş'un Volkswagen Arena'da ağırlayacağı ilk rakip ise 5 Kasım Perşembe akşamı konuk edeceği güçlü Rusya temsilcisi CSKA Moskova olacak. Dünyanın en yeni ve modern konser salonlarından biri olarak gösterilen Volkswagen Arena'da, Darüşşafaka Doğuş'un Avrupa maçları için soyunma odaları ve NBA'le aynı teknik özelliklere sahip LED scoreboard gibi eklemeler ve düzenlemeler yapıldı. Maslak'taki UNIQ kompleksinde yer alan salon, maçlar öncesinde özel portatif parke, pota ve tribünler yerleştirilerek Euroleague standartlarında bir basketbol sahasına dönüştürülüyor.

Darüşşafaka Doğuş Basketbol yönetimi, Volkswagen Arena'da yapılan düzenlemeleri ve maçlar öncesinde geçirdiği dönüşümü tanıtmak amacıyla yarın saat 12.00'de bir basın bilgilendirme toplantısı düzenliyor. Volkswagen Arena basın bilgilendirme toplantısı Volkswagen Arena'da saat 12.00'de Volkswagen Arena basın turuyla tanıtılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'i oynayacağı salonu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER