Davutoğlu: 'Cumhurbaşkanı çağırırsa dönerim'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Aralık 20 2024
KRT TV'de canlı yayın konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "AK Parti'den kopmadım. Cumhurbaşkanı çağırırsa giderim." dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, KRT TV canlı yayının konuğu oldu.
Eski partisi AKP'ye geri dönüp dönmeyeceği merak edilen Davutoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.
Konuya dair gelen soruya cevap veren Davutoğlu, "AK Parti'den kopmadım. Cumhurbaşkanı çağırırsa giderim." dedi.
"MUHALEFETİN TAVRI ÇOK YANLIŞ"
Halktv'de yer alan habere göre iktidarın Suriye'de izlediği politikaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, "Suriye konusunda muhalefetin tavrı çok yanlış" ifadelerini kullanırken iktidara destek verdi.
Davutoğlu'nun değerlendirmesi şu şekilde oldu:
"13 yıl boyunca bütün fatura bana kesildi. Suriye rejiminin devam etmeyeceğini biliyordum. Suriye konusunda muhalefetin tavrı çok yanlış. Suriye konusunda iktidar doğru adımlar atıyor. İslami değerlerle, modern değerleri en özümsemiş halklardan biri Suriye halkıdır. Türkiye ödediği ağır bedelin nimetini görecek.
Arap karşıtlığı üzerine milliyetçilik taslayanlar cahildir. Sayın Bahçeli'nin açıklamalarını önemsiyorum. Suriye'de üniter bir devlet altyapısı kurulmalı... Tarih, Gazze'nin İsrail'i yenmesini yazacak."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”4.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”5.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası g...

İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu tes...

AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ı...

Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süle...

Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve ...


