Davutoğlu, Hollanda maçını şehit çocuğuyla izledi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Eylül 7 2015
Paylaş
X Post
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile Hollanda arasında Konya'da yapılan maçı Başbakan Ahmet Davutoğlu yanındaki şehit çocuğuyla beraber izledi.

Başbakan Davutoğlu karşılaşmayı tribünden, İstanbul Sultanbeyli Karakolu'na yapılan terörist saldırıda şehit olan Bomba İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in oğluyla beraber izledi.
Karşılaşmada Arda Turan'ın golünden sonra kameralar Davutoğlu ve Demirören'i gösterirken şehit çocuğunun donuk yüzü dikkat çekti. Görüntüye sosyal medyadan bir çok kullanıcı tepki gösterdi.
Karşılaşmada Arda Turan'ın golünden sonra kameralar Davutoğlu ve Demirören'i gösterirken şehit çocuğunun donuk yüzü dikkat çekti. Görüntüye sosyal medyadan bir çok kullanıcı tepki gösterdi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Fon skandalından Mustafa Sandal’ın eşi de çıktı: 3 ayda ne kadar para çekti?2.Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılan cezaevi doktoru evinde ölü bulundu3.Gaziantep'te yolcu midibüsü ile otomobilin çarpıştı: 7 kişi öldü, çok sayıda yaralı var4.Sekar cehennemine sokan cürümler5.Fon krizi derinleşiyor: Türkiye'nin en zengin iş insanıydı, mal varlığına el konuldu

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER












