Davutoğlu'na şok üstüne şok
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 13 2016
Davutoğlu’nun, ‘Benim tercihim değil’ diyerek istifası sonrası yeni başbakanın belirleneceği AKP kongresinde, Davutoğlu fotoğraflı flamalar olmayacak. Davutoğlu döneminin faaliyet raporunun da okunmayacağı kongrede, ‘veda’ ve ‘yeni AK Parti’ içerikli pankartlar da yasaklandı
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, 29 Nisan tarihli MKYK'da yetkilerinin alınması nedeniyle istifası sonrasında yerine gelecek ismin seçileceği 2. Olağanüstü AKP Kongresi'nin detayları ortaya çıkmaya başladı.
Erdoğan'ın vedası sırasında Türk bayrağı, AKP bayrağı ve Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı flamalar dağıtılmıştı.
Partililer ve delegelerin oturacağı her koltuğa Erdoğan'ın fotoğrafı konulmuştu.
Bu kongrede ise, Davutoğlu resminin yer aldığı flamalar olmayacak.
FAALİYET RAPORU YOK
Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından 27 Ağustos 2014 tarihli 1. Olağanüstü Kongre'deki bazı maddeler de kongre planından çıkarıldı.
Erdoğan'ın AKP Genel Başkanı icraatlarının anlatıldığı rapor dağıtılmıştı.
22 Mayıs'ta gerçekleşecek 2. Olağanüstü Kongre'de ise Davutoğlu'nun icraatlarını anlatan rapor dağıtılmayacak.
Erdoğan'ın vedasında, AKP Genel Merkezi'nde Erdoğan adına dağıtılan hediyeler de verilmeyecek.
GÖREVLİLER MÜDAHALE EDECEK
Kongrede, Davutoğlu için açılacak ‘veda' pankartı yasaklandı. Veda içerikli herhangi bir pankart olursa toplanacak. Kongrede partide köklü bir değişikliğe neden olacağı imajını vermemek için ‘Yeni AK Parti' pankartlarına da izin verilmeyecek. Bu şekilde yazılar olursa, salon görevlileri anında müdahale edecek.
SALON HAZIR 5 DİLDE TERCÜME
Davutoğlu'nun ‘zaruretten dolayı' dediği olağanüstü kongrenin gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu'nun yeni kiralandığı öğrenildi.
Hazırlık programında, ‘Salonun kiralanması ve tahsisi ile AKM, 19 Mayıs Stadyumu ve TCDD otoparkının tahsisi için yazışmanın yapılması' istendi.
Rusya ile gerilen ilişkilere rağmen, kongred
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?8.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı9.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı10.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle...


