Davutoğlu'ndan parti içi tartışmalara mesaj

Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti içindeki tartışmalara atıfta bulunarak, "Her makamı elimin tersi ile iterim ama bu kutlu dava içindeki arkadaşlarımın kalbini kırmam." dedi.

Davutoğlu: Makamı elimin tersi ile iterim...

TBMM'deki AKP grup toplantısında konuşan Davutoğlu, parti içinde son zamanlarda iddia edilen tartışmalara yönelik açıklamalarda bulundu.
Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'pelikan dosyası' isimli yazıya atıfta bulunarak, "AK Parti milletten aldığı destekle eski Türkiye defterini kapatmıştır. Birileri iftira ve kumpaslarla uğraşırken biz Türkiye'ye hizmet için uğraşıyoruz. Eski Türkiye defterini yeniden açmaya çalışan sanal şarlatanların ameliyat girişimlerine pabuç bırakmayız.' ifadelerini kullandı.



Davutoğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

"Biz başka partiler gibi değiliz. Biz siyasi menfaatlerinin peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmaktır. Türkiye'nin yeni nesillerine doğru örnek olmaktır. İnandığımız doğrulardan, lekesiz ve temiz siyasetten geri durmayacağız. Bütün bu dava, bütün bu faaliyetler, bütün bu tüzükler, bütün bu kurallar sırat-i müstakim (istikamet yolu) olmak içindir.  Birileri bizim kuşağımızın gençlik hayalini çaldı, biz yine buna müsaade etmeyeceğiz. Ülkemize, milletimize ihanet etmeyeceğiz, edenlere de izin vermeyeceğiz. 



"MAKAMI ELİMİN TERSİ İLE İTERİM AMA..."



Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. Dünya mazlumlarının tek umudu olan bu ak hareketin zarar görmesine bu ak yürekli kadroların üzülmesine yeise düşmesine asla izin vermem."
<< Önceki Haber Davutoğlu'ndan parti içi tartışmalara mesaj Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER