Demba Ba transferin en çok konuşulan oyuncusu oldu


Süper Lig'de Haziran ayında başlayan 1. transfer haberleri'>transfer ve tescil döneminde ilk ay geride kalırken, yazılı basında çıkan transfer haberleri içinde en çok Senagalli Demba Ba'nın adının yer aldığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş forması altında mücadele eden golcü futbolcu, Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olması toplam 1.098 haberde yer aldı.

Interpress'in yaptığı araştırmada, transferde en çok gündeme gelen ikinci futbolcu ise toplam 1.085 haber ile geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık olarak oynayan ve Süper Lig'de gol kralı olan Brezilyalı Fernandao'nun Fenerbahçe'ye transferi oldu. Üçüncü sırada ise Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonucu Sevilla'dan renklerine kattığı Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia'nın 801 haberle yer altığı tespit edildi.

Transfer ayının en çok konuşulan sporcuları listesinde, Fenerbahçe'ye imza atan Simon Kjaer 723 haber, yine sarı lacivertli takımın Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Şener Özbayraklı 515 haber, Beşiktaş'ın renklerine bağladığı Sırp Milli futbolcu Tosic'in 351 haber ve bu yıl yeniden Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'un kadrosuna kattığı dünyaca ünlü golcü futbolcu Samuel Eto'o'nun 297 haber ile gündeme geldiği belirlendi.
CİHAN
<< Önceki Haber Demba Ba transferin en çok konuşulan oyuncusu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER