Demirspor, Makedonya Milli Takımı'nın stoperini transfer etti


Adana Demirspor, 28 kez Makedonya Milli takımında oynayan ve Belçika Süper Ligi takımlarından Lierse'de forma giyen stoper Daniel Mojsov ve Romanya Süper Ligi'nde Ploiesti takımının forveti Victor Astefei ile anlaştı.
Her iki futbolcu mavi-lacivertli kulübün tesislerinde düzenlenen törenle kendilerini Adana Demirspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İlk kez yabancı oyuncularla anlaşarak transfer çalışmalarına devam ettiklerini bildiren Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, her iki oyuncunun da Adana Demirspor'un şampiyonluğuna çok büyük katkı sağlayacağını söyledi. Yabancı oyuncuları Teknik Direktör Osman Özköylü'nün araştırmaları sonucu kadrolarına dahil ettiklerini söyleyen Sedat Sözlü, "Daniel Mojsov, 28 kez Mekedonya Milli takımı formasını giymiş ve halen milli takım oyuncusu. Bu sene Belçika'nın Lierse takımında oynadı. Bu oyuncumuz, Osman Özköylü hocamızın yardımcıları tarafından 2 ay takip edilerek alınmıştır. Birçok teklife rağmen, Osman Hoca'ya verdiği söze istinaden Adana Demirspor'u tercih etmiştir. Hem oyuncumuza hem de Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun. 8 Eylül'de İspanya A Milli Takımı'na karşı Makedonya Milli Takım formasıyla oynayacağı maça kendisi bizi davet etti. Kısmet olursa İspanya'ya maçı izlemeye gideceğim." dedi.

Victor Astefei'nin ise bu sene Romanya Süper Liginde Ploiesti takımında oynadığını aktaran Başkan Sözlü, "Oyuncumuzun bu sene 7 gol 5 asisti bulunuyor. Yine kendisi de birçok teklife rağmen hocamıza söz verdiği için Adana Demirspor'u tercih etmiştir. Hem oyuncumuza hem de Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Daniel Majsov, Adana Demirspor'la anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, "Süper Lige çıkmak için yüzde yüzün üzerinde çalışacağım. Ümit ediyorum gelecek sezon şampiyon oluruz." dedi. Victor Astefei de "Buraya gelmeden önce uzun uzun incelediğim çok büyük bir taraftar topluluğuyla bir arada olacağım için çok mutluyum. Muhteşem, bir o kadarda agresif bir Demirspor taraftarı var. Gollerimden sonraki o meşhur dansımı taraftara sergileyeceğim." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Demirspor, Makedonya Milli Takımı'nın stoperini transfer etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER