Demirtaş Cami ibadete açıldı

Demirtaş Cami ibadete açıldı

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin desteğiyle inşa edilen Demirtaş Camii ibadete açıldı.

Osmangazi Belediyesi'nin, Demirtaş Meydan Projesi kapsamında yenisi inşa edilen ve modern mimarisiyle dikkat çeken Demirtaş Cami'nin, inşaatı tamamlanan alt katı ibadete açıldı.

Demirtaş'a spor tesisleri, parklar, hizmet binaları gibi ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Dündar, şu bilgileri verdi: "Demirtaş Meydan Projesi ile mevcut meydanı genişleterek modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Bu proje bir bütün. Proje kapsamında belediyemize ait hizmet binasını ve kamulaştırdığımız binaları yıkarak elde ettiğimiz alanı meydana dahil ettik. Meydan ile birlikte, artık Demirtaş'a yetersiz kalan Demirtaş Merkez Cami'nin yerine günümüz modern mimari çizgilerinin kullanıldığı bir cami de inşa ediyoruz. Vatandaşımızdan gelen talepler doğrultusunda yapımına başladığımız caminin inşası tamamlanan alt katını ibadete açtık. Üst katların inşaatı devam ediyor. Hedefimiz en kısa sürede caminin geri kalan bölümlerindeki çalışmaları da tamamlayarak, Demirtaş halkının hizmetine sunmak."

Demirtaş Camii İmam Hatibi Burhanettin Fidan da, Demirtaş'a çok güzel bir caminin kazandırıldığını ifade ederek, Mustafa Dündar'a teşekkür etti. CİHAN
<< Önceki Haber Demirtaş Cami ibadete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER