Demirtaş'ı kızları ile görüştürmediler
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 1 2020
Halkların ve Demokratik Partisi'nin (HDP) eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın kızları ile görüşmesine izin verilmedi.
Edirne Kapalı Cezaevi'nde 4 Kasım 2016'dan bu yana tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın kızları Delal ve Dilda'nın babalarıyla birlikte görüşmesine izin verilmedi.
Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş şahsi Twitter hesabında arada çift cam, iki tarafta demir parmaklıklar olmasına rağmen kızları Delal ve Dilda'nın babaları Selahattin Demirtaş'la birlikte kapalı görüşmesine izin verilmediğini belirtti.
İKTİDARIN MİTİNGLERİNDE KORONA BULAŞMIYOR!
Mesajında Adalet Bakanlığı ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü etiketleyen Demirtaş, "Güç şartlarda çalışmak zorunda olan işçilere, kamu emekçilerine, özel sektör çalışanlarına, uçaklarda yan yana oturanlara, iktidarın etkinliklerine, mitinglerine katılanlara corona bulaşmıyor (!)" dedi.
"Ancak arada çift cam, iki tarafta da demir parmaklıklarla yapılan kapalı cezaevi görüşlerinde, maske ve siperlik taktığınız halde sevdiklerinize corona bulaşıyor (!)" diyen Demirtaş, "Bu yüzden görüşler ayda sadece bir defa yapıldı." ifadelerini kullandı.

Demirtaş şunları dile getirdi: "Hele ki iki çocuk babalarıyla kapalı görüş yaptı mı anında corona bulaşıyor (!) Tam da bu nedenle, kızlarımız Delal ile Dılda'nın, babalarıyla birlikte görüşmelerine izin verilmedi."
BAŞAK DEMİRTAŞ: HAKKIMIZ NEDEN GASP EDİYORSUNUZ?
"Corona tedbiri olarak açık görüş kaldırıldı, tamam." diyen Demirtaş şu soruları yöneltti: "Peki ama kapalı görüşleri neden engelliyorsunuz? Hadi engellediniz, onun yerine neden telefonda görüş hakkı vermiyorsunuz? Görüntülü görüş
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!5.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...
6.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'7.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!8.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı9.Duygulara köprü kurmak10.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...

Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifade...


