Denizli'nin 15 ilçesinden MHP Genel Merkezi'ne kapatma tepkisi


MHP Genel Merkezi'nin, Denizli teşkilatını kapatarak İl Başkanı Yasin Öztürk'ü görevden almasına, 15 ilçe başkanı yayımladıkları ortak bildiriyle tepki gösterdi. Bildiride, delegenin hür iradesiyle seçilmiş bir il yönetiminin görevden alınmasının tasvip edilmediği belirtildi.

İlçe başkanlarının ortak bildirisinde şöyle denildi: "47 yıllık Milliyetçi-Ülkücü hareketin, Denizli özelinde daha önce görülmemiş bir şekilde il teşkilatımızın kapatılması ve hiçbir ilçe başkanımızın görüşü alınmadan yeni il başkanının atanması, tarafımızca tasvip edilmemiştir. İşbu bildiri ne görevden alınan il başkanının, ne de yeni atanan il başkanının şahsı ile ilgili değildir. Bu bildiride imzası bulunan tüm ilçe başkanları, görevimizin başında ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin emrindedir."

Bildiriye imza koyan MHP'li ilçe başkanları ise şunlar: Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Acıpayam İlçe Başkanı Sebahattin Sökmen, Çivril İlçe Başkanı Bayram Gümüş, Babadağ İlçe Başkanı Ramazan Ayaydın, Baklan İlçe Başkanı Bekir Dağ, Bekilli İlçe Başkanı Kemal Harman, Tavas İlçe Başkanı İbrahim Davulcu, Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, Bozkurt İlçe Başkanı Meral Kocaman, Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan, Beyağaç İlçe Başkanı Adil Kaçar, Serinhisar İlçe Başkanı Mehmet Averi, Kale İlçe Başkanı Beyti Tınş ve Güney İlçe Başkanı Günay Diktaş. CİHAN
<< Önceki Haber Denizli'nin 15 ilçesinden MHP Genel Merkezi'ne kapatma tepkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER