Sen misin Denizli Valisi'ni tanımayan dönerci!

Esnaf ziyaretine çıkan Deniz Valisi Ali Fuat Atik, kendisini tanımayan ve çalışmaya devam eden döner ustasına öfkelendi ve işletmeyi faaliyetten men ettirdi.

Sen misin Denizli Valisi'ni tanımayan dönerci!

Denizli'de Vali Ali Fuat Atik, esnaf ziyaretleri sırasında gittiği dönercide, döner ustasının kendisi ile sohbet etmemesine öfkelenerek, eldiven takmadığı gerekçesiyle işletmenin kapatılmasını istedi. Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in denetim sırasındaki tavrı eleştiri konusu oldu.

Vali Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda yeni tip Koronavirüs (Covid-19) teftişinde bulundu.

Teftiş esnasında bir dönerciye doğru yönelen Vali Atik, eldivensiz çalışan ve kendisini tanımayan çalışana ceza kesme talimatı verdi ve ekibine de “Kapatıyoruz.” dedi.

VALİ YAZILI AÇIKLAMA İLE ÖZÜR DİLEDİ

 Denizli Valisi Ali Fuat Atik, sosyal medyada infiale sebep olan video görüntüleri ve diğer haberler üzerine bir açıklama yaptı.
Atik, ortaya çıkan görüntüler için "Gün boyu yapılan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifademin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü." dedi. 

<< Önceki Haber Sen misin Denizli Valisi'ni tanımayan dönerci! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER