Denizli''den kısa kısa

9 yıl önce Samanyolu Haber

- Kızılcabölükspor''un maçları Tavas''ta oynanacak

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor''ün, iç saha maçlarını Tavas''ta oynayacağı bildirildi.

Müsabakalarını Denizli''deki Doğan Seyfi Atlı Stadı''nda oynayan Kızılcabölükspor''ün, bu sahanın bakıma alınması sebebiyle, Türkiye Futbol Federasyonu''na bundan sonraki maçları Tavas İlçe Stadı''nda oynamak için yaptığı başvuru kabul edildi.

Kızılcabölükspor, pazar günü Sebat Proje Trabzon Akçaabat''la saat 16.30''da oynayacağı müsabakayı Tavas İlçe Stadı''nda oynayacak. Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyespor''un da 3 Ekim''de Yeni Diyarbakır ile yapacağı maçı Tavas İlçe Stadı''nda oynayacak.

- Belediyenin iş yerlerinin kira ihalesi yapıldı

Mülkiyeti Tavas Belediyesine ait olan işyerlerinin kiraya verilmesi için ihale düzenlendi. Tavas Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ihalede, Oto Santral garajındaki tuvaletler yıllığı KDV hariç 2 bin 10 liraya, Garajdaki Oto Galeri işyeri 4 bin 10 liraya, Bahçeköy''deki kahvehane bin 10 liraya, Solmaz Mahallesindeki kahvehane 460  liraya üç yıl kiraya verilirken, Kozlar, Nikfer, Kızılcabölük, Solmaz mahallelerindeki işyerleri 3 yıllığına kiralandı.

- CHP Denizli Milletvekili Keskin Tavas''ta 

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Tavas''ta esnafla bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Erdoğan Şama ve partililerle Hükümet Caddesi esnafını ziyaret eden Keskin, sanayi sitesi ile hayvan pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Park kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Keskin, daha sonra Kızılcabölük, Çalıköy, Sofular ve Karahisar mahallelerindeki vatandaşlarla buluştu.

-GEKA Tavas''ta bilgilendirdi

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Tavas''ta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tavas Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, GEKA ve benzeri kuruluşlardan ilçeye yatırım için yararlanmayı düşündüklerini, ilçenin kalkınmasına katkı vermesini bekledikleri projeler konusunda destek verileceğini söyledi.

 GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, Tavas için en uygun ve faydalı projeler için her türlü teknik bilgi ve desteği vereceklerini belirtti.

Toplantıda GEKA uzmanları, Doğrudan Faaliyet Desteği, Teknik Destek, 2014 yılı Proje Teklif Çağrısı konularında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdiler.