Depremdeki ölümlerin sorumlusu Erdoğandır!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 18 2023
TR724 yazarı Alper Ender Fırat, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki depremde hayatını kaybedenlerin katilinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu yazdı.

İşte Alper Ender Fırat'ın o çarpıcı yazısı:
İHMALİN SORUMLUSU
Anadolu coğrafyası belki de tarihinin en ağır depremiyle karşı karşıya gelmiş, 10 dakika içinde Gaziantep ve Pazarcık’ta üç büyük deprem yaşanmış, ondan dokuz saat sonra bu kez Elbistan merkezli korkunç bir deprem aynı bölgeyi bir kere daha vurmuş ama devlet ancak iki gün sonra bölgeye gidebilmiş. Asker, jandarma ve İçişleri Bakanlığının diğer birimleri ortada yok. Enkaz altında kalmış on binlerce kişi dışarıdan uzanacak bir el beklerken hükümet gıkını çıkarmıyor.
Oysa 17 Ağustos depreminden sonra saatler içinde binlerce asker olaya müdahale etmiş ve enkazın altında kalanlara ulaşmada çok başarılı olunmuştu.
Pazarcık ve Elbistan depremlerine devletin niye müdahale etmediğini, askerin bölgeye niye sevk edilmediğini bütün kamuoyu soruyor.
Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu işte bu durumun arka planını anlattığı bir video yayınladı. Onun anlattığına göre depremden dakikalar sonra AFAD görevlileri deprem ve boyutları hakkında İçişleri Bakanını bilgilendiriyor. Bakan Süleyman Soylu da Savunma ve Turizm Bakanlarını bilgilendiriyor. Üç bakan bir araya gelip derhal ne yapılması gerektiği konusunda eylem planı hazırlıyor.
Hulusi Akar, deprem bölgesindeki garnizon komutanlığını, Süleyman Soylu da Jandarma Genel Komutanını arıyor. Komutana bölgeye ulaşılması, jandarmanın operasyon için kendilerine iletilecek mahallelere gitmesi talimatını veriyor. Henüz Cumhurbaşkanının haberi yok.
Erdoğan’ın haberi olunca telefonda Soylu’ya da Hulusi Akar’a d
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Depremde yaptığı binada 51 kişi ölen utanmaz müteahhit: "TOKİ projelerine devam ediyorum"2.Merz ABD konusunda uyardı: 'Kötü dönüşüme hazır olun'3.Danışma şartı getirdi: Trump, Fed Başkanlığı için aklındaki iki ismi açıkladı4.Bir aileyi yok eden o ilacın kullanılmasına nihayet düzenleme getirildi!5.TMSF, Habertürk TV'nin satıldığı iddialarına açıklık getirdi

Hüseyin Yağmur
Esra Büyükcombak

Numan Yılmaz

Prof. Dr.

Hüseyin Odabaşı
ÇOK OKUNAN HABERLER

Depremde yaptığı binada 51 kişi ölen utanmaz mütea...

Merz ABD konusunda uyardı: 'Kötü dönüşüme hazır ol...

Danışma şartı getirdi: Trump, Fed Başkanlığı için ...

Bir aileyi yok eden o ilacın kullanılmasına nihaye...

TMSF, Habertürk TV'nin satıldığı iddialarına açıkl...



