Derbi Galatasaray'ın: 2-0

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında lider Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Beşiktaş’ı sahasında 2-0 yendi. Galatasaray’ın gollerini 23. dakikada Fernando, 70. dakikada ise Gary Rodrigues attı.

SHABER3.COM

Galatasaray’ın Gomis ile  bir penaltı kaçırdığı maçta Beşiktaş’ta Tosic kırmızı kart gördü. Galatasaray maç sonucu ile puanının 66’ya çıkararak 65 puanlı Başakşehir’in önünde liderliğine devam ettirdi. Beşiktaş ise 62 puanda kalarak haftayı 4. sırada tamamladı. Fenerbahçe ise 63 puanlı haftayı 3. sırada bitirdi.

Galatasaray, ligin 32. haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise gelecek hafta sahasında Kayserispor’u konuk edecek.

***

Başakşehir kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Osmanlıspor deplasmanına konuk olan şampiyonluk adayı Başakşehir sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Osmanlı Stadı’nda oynanan karşılaşmada Başakşehir sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Başakşehir’e galibiyeti getiren golleri 52. dakikada Edin Visca, 74. dakikada Emmanuel Adebayor, 88. dakikada Epureanu ile 90+1. dakikada Marcio Mossoro kaydetti.

Osmanlıspor’un tek golü ise 42. dakikada Numan Çürüksu’dan geldi.
<< Önceki Haber Derbi Galatasaray'ın: 2-0 Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER