Derbi öncesi Fenerbahçe'de İrfan Can ve Gustavo gelişmesi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 25 2021
Paylaş
X Post
Süper Lig’de derbi heyecanı devam ediyor. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe, son haftalarda üst üste galibiyetlerle çıkış yapan Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor.
Fenerbahçe, pazar günü oynanacak derbinin oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Isınma, koşu, koordinasyon hareketlerinin ardından antrenmanda çift kale maçlar yapıldı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
İrfan Can ve Luiz Gustavo özel program dahilinde çalışırken, Mbwana Samatta ile Sadık Çitpınar, bel ağrıları nedeniyle antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe’den yapılan açıklama şöyle:
"Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 15.00’te başladı. Isınma, koşu, koordinasyon hareketlerinin ardından antrenmanda çift kale maçlar yapıldı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
İrfan Can ve Luiz Gustavo özel program dahilinde çalışırken, Mbwana Samatta ile Sadık Çitpınar, bel ağrıları nedeniyle antrenmanda yer almadı.
Futbol A Takımımız, pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yaparsa Erdoğan yapar! Yaptı da: Beyin göçünün ardından sermaye göçü başladı2.ABD İran savaşı Türk turizmini yerle bir etti! Sezlonglar boş kaldı3.Rusya akaryakıt kriziyle çıkmazda!4.Öğrenci affında kapsam genişledi5.Endonezya 7.7'lik depremle sarsıldı
6.Erdoğan rejiminden sürgündeki gazeteci Doğan Ertuğrul’a yeni baskı: Mal varlığı donduruldu7.Erdogan yaptı! Alper Gezeravcı’ya yeni görev: 5’inci Ana Jet Üs Komutanı oldu8.Daltonlar ve Baygaralar operasyonu: 7 şüpheli tutuklandı9.Asgari Ücret Hedeflenen Enflasyona Yenik Düşüyor: Beklenti ve Gerçekleşme Arasındaki Makas Açıldı10.ABD-İran Geriliminde Yeni Söylem: Donald Trump’tan Hürmüz Boğazı Çıkışı
ESRA BÜYÜKCOMBAK

ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH












