Derme çatma bir ev... Acılı bir baba... Türk bayrağı... 40 yıllık terörle mücadelenin özeti bir fotoğraf

Hakkari'de şehit düşen Düzceli Jandarma Er Erkan Özdemir'in babaevinde yas vardı. Devlet yetkilileri şehide baş sağlığı ziyaretinde bulundu ve tüm Türkiye her şehide olduğu gibi Erkan'a da çok üzüldü. Ancak yine ateş düştüğü yeri yaktı.

'Asker ölmek için maaş alıyor'

Düzceli şehidin baba evinde yas var

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hain terör örgütü PKK'nın bomba yüklü araçla yaptığı saldırı sonrasında şehit olan Düzce'nin Yığılca ilçesinden Jandarma Er Erkan Özdemir'in baba evinde yas var. Yığılca Aydınyayla köyündeki evinde taziyeleri kabul eden şehidin babası Şenol Özdemir, gözyaşlarını tutamayarak terör örgütüne lanet yağdırdı. Baba Özdemir, “Ciğerim gitti, ciğerim parçalandı. İnşallah o şerefsizler de parçalanır. İnşallah onlar da paramparça olurlar” dedi.



Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir, memleketi Düzce’nin Yığılca ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Özdemir’in naaşı yakınları tarafından Zonguldak Havaalanı’ndan alınarak, karayolu ile ilçe stadına götürüldü. Burada şehit Özdemir’in öz geçmişinin okunmasının ardından, Düzce İl Müftüsü Selami Emen tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehidin cenazesi Türk bayrakları ile oluşturulan konvoy eşliğinde ilçeye bağlı Aydınyayla köyüne getirilerek, köy meydanında helallik alındı.


<< Önceki Haber Derme çatma bir ev... Acılı bir baba... Türk bayrağı...... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER