Destici: Bu memleketin bölünmesine müsaade etmeyiz


Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "PKK ve arkasındaki hain teröristler iyi bilsinler ki; ne yaparlarsa yapsınlar, içeriden ve dışarıdan ihanete rağmen bu memleketi bölemeyecekler. Çanakkale'de ve Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi hepimiz gider, askerin, Mehmetçiğin yanında saf tutarız ama buna yine müsaade etmeyiz" dedi.

2009 yılında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için Sivas'ta anma programı düzenlendi.

Belediye Nikâh Salonu'nda düzenlenen programda saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okundu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatının anlatıldığı slayt gösterisi sonrasında konuşmasına tekbir getirerek başlayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İsmail Güneş'e Allah'tan rahmet diledi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nu anlatan Destici, "Muhsin Yazıcıoğlu sizlerin hemşehrisi, kardeşi ve evladı. Çünkü Sivas onun sevdasıydı. O da sizin bir sevdanızdı. O Sivas'a aşıktı, Sivas ve Sivaslı da ona aşıktı" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ SURİYE'YE ÇEVİRME PLANLARI VAR"

Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Türkiye, İran ve Cezayir olmaz ama Suriye yapılmasına da biz müsaade etmeyiz' sözünü hatırlatan Destici, şu ifadeleri kullandı:

"Hedefte, Türkiye'yi Irak ve Suriye yapmak var. Rahmetli genel başkanımız o zaman o sözü şu anlamda söylemişti: Suriye'de azınlık bir cunta çoğunluğu yönetiyor, Türkiye'de ise 28 Şubat'ta azınlık bir cunta post modern darbe yaptıklarını söylüyor. Ama şimdiki hesap daha da farklı; Türkiye'yi Irak'a çevirmek. Yani kan gölüne çevirip iç savaş çıkararak parçalamak, bir Suriye'ye çevirme planı var. Ama Allah'a hamdolsun Alperenler yaşadıkça bunu yapamayacaksınız. Hain PKK'lılar da onun arkasındaki teröristler de şunu iyi bilsinler ki; ne yaparlarsa yapsınlar, içeriden ve dışarıdan ihanete rağmen bu memleketi bölemeyecekler. Çanakkale'de ve Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi hepimiz gider, askerin, Mehmetçiğin yanında saf tutarız ama buna yine müsaade etmeyiz." CİHAN
<< Önceki Haber Destici: Bu memleketin bölünmesine müsaade etmeyiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER