Destici: Terör kimden gelirse gelsin karşıyız


İSTANBUL (CİHAN)- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Hepimizin lanetleyeceği bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Saldırıyı nefretle kınıyorum. Terör kimden gelirse gelsin, buna karşıyız ve terörü ortak bir şekilde lanetlememiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Florence Nightingale Hastanesi çıkışında açıklamalarda bulunan Destici, "Burada hep birlikte devletimizin, hükümet ve güvenlik güçlerimiz ile adliye camiamızın yanında olmamızı ve teröre karşı hep birlikte bir yürek olarak yumruk gibi ortak bir mücadelede tavır sergilememiz gerektiğini düşünüyorum. Biz bu anlamda teröre karşı net duruşumuzu da göstermek adına bugün buradayız" diye konuştu.

Çok üzüntülü olduklarını dile getiren BBP lideri, "Bilinen şu ki, ilk teröristlerle konuşan savcıların aldığı duyuma göre savcıyı rehin alıyorlar. Savcı da hemen telefona sarılıyor doğru mudur diye. Telefonu da teröristler açıyor ve orada kararlılıklarını görmüştük, gerçekten savcımızı öldürmek için gelmişler. Tabi bir takım taleplerinin belirledikleri dakikalar içerisinde yerine getirmedikleri taktirde savcımızı öldüreceklerine dair net beyanda bulunmuşlar. Sonrasında içeriden silah sesleri gelince de, emniyet güçlerimiz operasyonun başlattılar ve netice ortada. Tekrar başımız sağ olsun diyorum" şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Destici: Terör kimden gelirse gelsin karşıyız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER