Destici, Yalçın Topçu'yu topa tuttu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim hükümetinde Kültür ve Turizm Bakanı olan BBP eski Genel Başkanı Yalçın Topçu’yu eleştirdi. Destici, “Fırıl fırıl dönenlerin Büyük Birlik Partisi’nden götürebilecekleri hiçbir şey yoktur.” dedi.

Destici, Yalçın Topçu'yu topa tuttu

BBP Ankara’da düzenlediği program ile 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerin startını verdi. Programın açılışında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici konuşma yaptı. Seçim hükümetinin Başbakan’ın şahsında iktidar partisi tarafından siyasi bir fırsata çevrildiğini belirten Destici, “1 Kasım seçimlerine yönelik bir operasyon yaparak kendileri acısından en fazla çıkarı ve yararı sağlayacak bir bakanalar kurulu ihdas etmiştir. Buradan milliyetçi camia da ve partimiz de nasibini almıştır.” ifadelerini kullandı. 

GÜNÜ GELDİĞİNDE KENDİLERİNİ DE YARI YOLDA BIRAKIP GİDECEKLERDİR

Seçim hükümetinde Kültür ve Turizm Bakanı olarak yer alan eski BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu’yu eleştiren Destici, şunları kaydetti: “Öncelikle şunu ifade edeyim, isminin önünde eski Büyük Birlik Partili olması dışında partimizle ve hareketimizle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Hasbelkader Büyük Birlik Parti’nin belirli noktalarında bulunmuş insanların başka hiçbir özellikle olmadığı için bugün hala bu sıfatlara sarılmaları özellikle şehit liderimiz Muhsin başkanımızla, ‘Muhsin bey’ diyerek kendileriniz özdeşleştirmeleri edepsizlik ve hayâsızlıktan başka bir şey değildir. Onları buralara yerleştirenler, yani efendileri şunları iyi bilsinler ki bugün üç kuruş için, makam için, koltuk için, mevkii için zağarlık yapanlar yarın günü geldiğinde kendilerini de yarı yolda bırakıp gideceklerdir.”

FIRIL FIRIL DÖNENLERİN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN GÖTÜREBİLECEKLERİ HİÇBİR ŞEY YOKTUR

Destici konuşmasına şöyle devam etti: “Üç kuruş için, zağarlık yapanların, koltuk, makam, mevkii sevdasına düşenlerin, bunun için bırakın fırıldaklık yapmayı, fırıl fırıl dönenlerin Büyük Birlik Partisi’nden götürebilecekleri hiçbir şey yoktur. Büyük Birlik Partililer, alperenler her türlü haksızlığa rağmen 23 yıldır her türlü fedakarlığı yaparak, bu davayı yaşatmışlar, yine yaşatmaya devam edeceklerdir. Hiç kimsenin ihaneti buna engel olamayacaktır.”

CİHAN
<< Önceki Haber Destici, Yalçın Topçu'yu topa tuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER