Dev derbiye saatler kaldı

Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak derbi maçının muhtemel 11’ler ve kadrolardaki son durum neler?

Dev derbiye saatler kaldı

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş şampiyonluk yarışını derinden etkileyecek mücadelede karşı karşıya geliyor.

Ülker Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20:00’de başlayacak karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi öncesi sakatların son durumu belli oldu. Hafta içi Lokomotiv Moskova deplasmanında kaburgasındaki kırığa rağmen sahaya çıkan ancak ağrıları artınca oyuna devam edemeyen Gökhan Gönül, Beşiktaş maçında sahada olacak. İğneyle sahaya çıkması beklenen tecrübeli savunmacı, teknik direktör Vitor Pereira’dan forma istedi.

Lokomotiv Moskova maçında attığı golle takımın turlamasında büyük etken olan Mehmet Topal’ın sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında oynayıp oynamaması ise maç saati belli olacak. Öte yandan bir süredir sakat olan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Sırp yıldız Lazar Markovic, Pereira tarafından riske edilmeyecek ve karşılaşma kadrosuna alınmayacak. Sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacak diğer isimler ise Ba ve Meireles.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Şampiyonluk düğümünü yakından ilgilendiren Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde siyah beyazlılar açısından en önemli konulardan biri Gökhan Töre’nin durumu olacak.

Gençlerbirliği maçında kadroya alınmayan, Fenerbahçe maçında 18 kişilik kadroya alınacak olan Gökhan Töre’nin derbiye yedek kulübesinde başlayacağı iddia ediliyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in idman eksiği bulunduğunu düşündüğü Töre’yi Galatasaray derbisinde olduğu gibi sonradan oyuna sokup avantaj sağlamaya çalışacağı ifade ediliyor. Bilindiği gibi Galatasaray derbisinde de sonradan oyuna giren Gökhan Töre, takımına galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

Beşiktaş’ta maç kadrosunda bulunmayacak tek isim daha önceden sezonu kapatan Luiz Rhodolfo olacak.

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Caner, Mehmet Topal, Josef, Diego, Volkan, Nani, Van Persie

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Marcelo, Alexis, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Quaresma, Olcay, Mario Gomez


Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Dev derbiye saatler kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER