Dev kapışma yarın!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın kendi sahasında karşılaşacağı Antalyaspor karşısında galibiyet yaşamak istiyor.

Dev kapışma yarın!

Süper Lig'de ilk hafta Eskişehirspor'u 2-0 yendikten sonra geç en hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalan Fenebahçe, Antalyaspor'u yenmeyi planlıyor.

Karşılaşma öncesi gözler her iki takımın da golcülerine çevrildi.

Her iki takımda transfer döneminde dünya futboluna damga vurmuş futbolcuları kadrosuna katmayı başardı. Fenerbahçe, Hollandalı Robin van Persie, Antalyaspor ise Kamerunlu Samuel Eto'o'yu kadrosuna dahil etti.

FENERBAHÇE LİG TARİHİ BOYUNCA ANTALYASPOR’A SAHASINDA BİR KEZ KAYBETTİ

Fenerbahçe lig tarihi boyunca Antalyaspor ile sahasında 19 maça çıktı. Fenerbahçe bu 19 maç içinde sadece 29.10.2012 tarihinde Antalyaspor’a 3-1 kaybetti. Mehmet Özdilek yönetimindeki Antalyaspor böylece Fenerbahçe’nin 47 maçlık iç saha yenilmezlik serisini bitirmişti. Bu maç dışında Fenerbahçe’nin sahasında Antalyaspor ile oynadığı lig maçında 17 galibiyet 1 beraberliği var. İki takım arasında lig genelinde oynanan 38 maçın 27 tanesini Fenerbahçe, 4 tanesini Antalyaspor kazandı 7 maç ise berabere bitti.

ANTALYASPOR LİG TARİHİNDE İLK ÜÇ HAFTADA ÜÇ GALİBİYET ALMADI

Antalyaspor lig tarihi boyunca iki kez ilk iki haftada iki galibiyet aldı. Bu sezon dışında 2011-12 sezonunda ilk iki maçını galip bitiren Antalyaspor, sözü geçen sezon 3.haftada sahasında Mersin İdman Yurdu karşısında 2-1 mağlup olmuştu. Antalyaspor bu hafta Fenerbahçe’yi yenerse ilk kez sezona üç galibiyet ile başlamış olacak.

SAMUEL ETO’O İLK İKİ HAFTADA KALEYİ EN ÇOK BULAN OYUNCU

Süper Lig’e sezon başında gelen Samuel Eto’o geride kalan iki haftada 8 şut çekti ve 6 isabet sağladı. Kamerunlu oyuncu 6 isabetli şut ile ligin kaleyi en çok bulan oyuncusu olurken 3 gol kaydetti.




<< Önceki Haber Dev kapışma yarın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER