Dev markalar kapışıyor!

LG, Samsung’un en üst düzey akıllı telefonu Galaxy S6’nın ve HTC M9’un tahtına göz dikti.

Dev markalar kapışıyor!

LG’nin 8 MP ön kameraya sahip yeni amiral gemisi G4, Samsung’un en üst düzey akıllı telefonu Galaxy S6’nın ve HTC M9’un tahtına göz dikti.

Ön­ce­ki gün ta­nı­tı­lan LG’­nin üst seg­ment te­le­fo­nu G4, ge­liş­miş ka­me­ra özel­lik­le­ri ve ka­vis­li ek­ra­nıy­la di­ğer ami­ral ge­mi te­le­fon­la­rı­na ka­fa tu­tu­yor.  Sam­sung Ga­laxy S6, HTC ONE M9 ve G4 ara­sın­dan ter­cih yap­mak­ta zor­la­nan­lar için ci­haz­la­rı kar­şı­laş­tır­dık. G4’ün ka­vis­li ta­sa­rı­mı ele otur­ma­sı açı­sın­dan ide­al bir şe­kil­de di­zayn edil­miş. Ar­ka yü­ze­yi de­ri olan ci­haz, kul­la­nı­cı­ya pre­mi­um bir his ve­ri­yor. Ga­laxy S6 ve M9 da me­tal ta­sa­rı­mıy­la ka­li­te­si­ni ko­nuş­tu­ru­yor.

4K KAYIT YAPABİLİYOR

16 MP (f/1.8) çö­zü­nür­lük­te ka­me­ra­ya sa­hip olan G4, kul­la­nı­cı­la­rı­na ma­nu­el fo­toğ­raf aya­rı yap­ma im­ka­nı su­nu­yor.Pro­fes­yo­nel­ler için RAW for­ma­tın­da fo­toğ­raf kay­det­me im­ka­nı su­nan G4, op­tik gö­rün­tü sa­bit­le­me tek­no­lo­ji­si ve la­zer au­to­fo­cus ile en hız­lı ve ka­li­te­li odak­la­ma ger­çek­leş­ti­re­bi­li­yor. 4K ka­yıt da ya­pa­bi­len ci­ha­zın ön ka­me­ra­sı ise 8 MP.

HTC'DE 20 MP KAMERA VAR

S6’nın da ka­me­ra­sı op­tik gö­rün­tü sa­bit­le­me özel­li­ği­ne sa­hip. 5 MP ön ka­me­ra­sı olan ci­haz, 2K çö­zü­nür­lük­te vi­de­o çe­ki­yor. HTC One M9’da ise 20 me­ga­pik­sel çö­zü­nür­lü­ğün­de bir ka­me­ra ter­cih edil­miş.

Bugün
<< Önceki Haber Dev markalar kapışıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER