“Devlet adamı değil fırıldak derler”
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 23 2022
CHP'den 1 yıl süreyle ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile geçtiğimiz günlerde AKP'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medyada tartıştı. Özcan, Çelebi'ye "dönek" derken, Çelebi de Özcan'ı günü kurtarmakla suçladı.
Belediyede yaptığı basın toplantısında güne ilişkin konuları değerlendiren CHP’den 1 yıl ihraç edilen Belediye Başkanı Tanju Özcan AKP dahil bir çok partiden teklif aldığını söyledi.
Teklifleri kabul etmediğini söyleyen Özcan, CHP’den “Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi’yim ne de Arzu Aydın’ım. Beni yöneten ilkelerim, menfaatlerim değil. Tekliflere kapalıyım. Kimse beni milletvekili olmak için, milletvekili kalmak için AK Parti’ye giden Çelebi’yle karıştırmasın. Bizim derdimiz koltuk değil” diye konuştu.
Bu açıklamalara AKP’nin yeni Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medyadan cevap verdi.
“TANJU ÖZCAN GÜNÜ KURTARIR”
2018 Seçimlerinde CHP’den Meclis’e girip 2021 yılında istifa ederek Memleket Partisi’ne geçtiğimiz günlerde de AKP’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Tanju Özcan’a cevap verdi.
Çelebi, yaptığı açıklamada “Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü Kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür” ifadelerini kullandı.
“DEVLET ADAMI DEĞİL FIRILDAK DERLER”
Çelebi’nin açıklamalarına Tanju Özcan’da sosyal medya hesabından, “Menfaat rüzgarının etkisiyle savrulan, sürekli yön değiştirenlere bu memlekette ‘devlet adamı’ değil ‘fırıldak’ derler Mehmet Ali Çelebi. Yani kısaca Evliya Çelebi Seyehatname’yi, sen dönekliğin kitabını yazdın Çelebi. Sahi kim keşfetti bu döneği?” diye cevap verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!5.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...
6.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'7.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!8.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’9.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'10.Duygulara köprü kurmak

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...

Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifade...


