Devlet Bahçeli çok ağır konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara katliamı sonrasında yaptırdıkları araştırmada oylarının arttığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli çok ağır konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet BahçeliAnkara katliamı sonrasında yaptırdıkları araştırmada oylarının arttığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi. Bahçeli, "Başbakan, Ankara patlamasının ardından, 'oyumuz arttı' diye açıklama yapıyor. İnsanlarımız ölüyor, sen oy hesabı yapıyorsun. Hiç mi Allah'tan korkmaz, hiç mi kuldan utanmazsın, hiç mi vicdanın yoktur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Anadolu Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. Bahçeli, "Dün biz gidersek maaşlar ödenmez, diyenler şimdi milleti Toros'la korkutmaya çalışmakta, gizli bir örgütlenmenin şifrelerini vermektedir. Toros'lar gezmiyor ama çeteler her yerde konuşlanıyor. 90'lara dönülmeyecek diyen Davutoğlu farkında mıdır? Türkiye, 1919 şartlarına çoktan girmiştir. Sayın Davutoğlu, Toros'u bırak. İktidarınızdan doğudan batıya çığ gibi artan toz ticaretine ve trafiğine bak" dedi.


Bahçeli Tandoğan mitinginde konuştu, AKP'ye yüklendi | Samanyolu Haber

"DAVUTOĞLU, ANKARA'DAKİ BOMBADAN SONRA OYLARININ ARTTIĞINI SÖYLEYECEK KADAR AKLINI KAYBETMİŞTİR"
MHP Genel Başkanı Bahçeli; 'Ülkenin geleceğine oy ver' temalı Ankara mitingini, eski adı Tandoğan Meydanı olan, Anadolu Meydanı'nda gerçekleştirdi. Bahçeli, "Serok Ahmet ustasından öğrendiği yalanlara bel bağlamıştır. Saptırma konusunda uzmanlaşmıştır. Yalanla yaşayan, yalana yaslanan, yalancılığı kılavuz yapan, yalandan bir Başbakan karşımızdadır. Davutoğlu, Şanlıurfa'da IŞİD'e nankör demektedir. PKK'yı korkaklık ve hainlikle itham etmektedir. Davutoğlu, Ankara'daki bombadan sonra oylarının arttığını söyleyecek kadar da aklını ve ahlakını kaybetmiştir" diye konuştu.

"AKP HÜKÜMETİ HANGİ İYİLİKLERİ YAPMIŞTIR DA IŞİD BUNA LAYIK OLAMAMIŞTIR?"
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu IŞİD ile ilgili açıklamaları üzerinden eleştiren Bahçeli, "Geçmişte AKP'nin IŞİD'le ne gibi bir bağlantısı olmuştur?" diye sorarak "IŞİD'e nankör diyen Davutoğlu, bu sözünü açıklığa kavuşturmak durumundadır. İyilik bilmeyene nankör, dendiği bilinen bir gerçektir. Davutoğlu, IŞİD'e hangi iyilikleri yapmış hangi kıyakları geçmiştir de bu terör örgütü nankörce davranmış; kadir, kıymet bilmemiştir? 7 Ağustos 2014 tarihinde bir televizyon kanalında IŞİD'in varlığını 'reaksiyon' diye tanımlayan Davutoğlu'dur. IŞİD, Musul Başkonsolosluğumuzu basıp 49 kişiyi tutsak alırken Süleyman Şah Türbesi tahliye edilirken Davutoğlu'nun aklına alçak, terörist, hain demek gelmemiştir. Erdoğan ve Davutoğlu, 30 Eylül 2014 tarihine kadar IŞİD'e terörist diyememiş, bu vahşi çetenin tehditlerini devamlı alttan almışlardır. Esad nasıl Esed olmuşsa IŞİD de birden bire DEAŞ olarak tanımlanmıştır. Davutoğlu, şimdi IŞİD'e nankör demektedir. Geçmişte AKP'nin IŞİD'le ne gibi bir bağlantısı olmuştur? IŞİD militanlarını Türkiye'de ağırlayan, tedavi imkanı sağlayan, sınırlarımızdan giriş çıkışlarına göz yuman AKP değil midir? AKP hükümeti hangi iyilikleri yapmıştır da IŞİD buna layık olamamıştır? Serok Ahmet, bu sorularımıza dosdoğru cevap vermekle mükelleftir" ifadelerini kullandı.


MHP lideri Bahçeli hükümetin politikalarını çok ağır dille eleştirdi | Samanyolu Haber

"BOMBALAR PATLIYOR VE BU AKP'YE YARIYORSA AZMETTİREN BELLİDİR"
Ankara Tren Garı önünde meydana gelen ve 102 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısını hatırlatan Bahçeli, AK Parti'yi terör örgütlerine rehberlik yapmakla suçlayarak "Ne diyordu Davutoğlu? Ankara patlamasından sonra oyumuz arttı, diyordu. Be hey gafil, be hey densiz, be hey yüreksiz; insanlarımız ölüyor. Sen hala oy hesabı yapıyorsun. Mehmetçikler, polisler şehit ediliyor; sivil ve masum vatandaşlarımızın canı alınıyor, sen o çetelesi tutuyorsun. Hiç mi vicdanın sızlamaz? Hiç mi Allah'tan korkmaz, kuldan utanmazsın? Bu nasıl bir söz ve düşüncedir? Bombalar patlıyor ve bu AKP'ye yarıyorsa o zaman azmettiren bellidir. Katliamlar yapılıyor, insanlarımız tabuta sokuluyor ve bu AKP'nin oyunu yükseltiyorsa canilere hedef çizen, saldırı emri veren de uzaklarda aranmamalıdır. AKP, terör örgütlerinin gizli rehber ve lideridir" şeklinde konuştu.

"TOROS'LAR GEZMİYOR AMA ÇETELER HER YERDE KONUŞLANIYOR"
Başbakan Davutoğlu'nun partisinin Van mitinginde söylediği ve tartışmalara neden olan 'beyaz Toros' ifadesini eleştiren Bahçeli, "Şimdi de biz 'Biz gidersek beyaz Toros'lar gezer' diyorlar. Dün biz gidersek maaşlar ödenmez, diyenler şimdi milleti Toros'la korkutmaya çalışmakta, gizli bir örgütlenmenin şifrelerini vermektedir. Toros'lar gezmiyor ama çeteler her yerde konuşlanıyor. Toros'lar gezmiyor ama doğu ve güneydoğudan devlet geri çekiliyor. 90'lara dönülmeyecek diyen Davutoğlu farkında mıdır? Türkiye, 1919 şartlarına çoktan girmiştir. Sayın Davutoğlu, Toros'u bırak. İktidarınızdan doğudan batıya çığ gibi artan toz ticaretine ve trafiğine bak. Toros'u bırak. Haram limanlarından demir alan rüşvet gemiciklerine, kasalarından silah çıkan TIR'lara kafayı tak" açıklamasında bulundu.
<< Önceki Haber Devlet Bahçeli çok ağır konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER