Devlet Halk Dansları Topluluğu, Merzifon'da


Devlet Halk Dansları Topluluğu, Ramazan etkinlikleri çerçevisinde Merzifon'a gelerek halk dansları gösterisi sundu.

Merzifon Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kültür Park'ta Merzifonlular'la buluşan Devlet Halk Dansları Topluluğu sahne performansı ile izleyenleri adeta büyüledi.

Kültür Park'ta gerçekleşen programa Belediye Başkanı Alp Kargı, Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Belediye Başkan Yardımcıları Arif Gürkan, Mustafa Atak ve kalabalık bir davetli topluluğu katılırken, sahneye çıkan Devlet Halk Dansları Topluluğu sanatçıları, halk dansları gösterisi sundu.

Program sonunda bir konuşma yapan Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, şöyle konuştu: "Manevi duygularımızı güçlendiren Mübarek Ramazan ayında kültürümüze sahip çıkmak, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına özenle seçtiğimiz etkinliklerimizin ilkini Kültür Park'ta halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Özümüzü barındıran ezgiler eşliğinde Devlet Halk Dansları Topluluğu'nun muhteşem halk dansları gösterilerini büyük bir beğeniyle izledik. Ramazan ayı boyunca her akşam devam edecek olan etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyor, Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte doyasıya yaşamayı temenni ediyorum."

Program sonunda Belediye Başkanı Alp Kargı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Mustafa Tuncer tarafından misafir sanatçılara çiçek takdiminde bulunuldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Devlet Halk Dansları Topluluğu, Merzifon'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER