Digitürk satıldı, işte yeni sahibi

Dijital yayın platformu Digiturk’le ilgili açıklama bugün yapıldı.

Digitürk satıldı, işte yeni sahibi

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında Katarlılara satıldığı söylenen ancak satış rakamı da dahil hiçbir bilgi verilmeyen dijital yayın platformu Digiturk’le ilgili açıklama bugün yapıldı. Son bir yılda adını sansürlerle duyuran platformla TMSF’den yapılan açıklamada “Hisse Alım Sözleşmesi’nde yer alan şartlar dahilinde söz konusu satış işleminin tamamlanmasına Kurumumuz tarafından muvafakat edilmiştir.” denildi.

İşte yapılan o açıklama:

Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.’nin (“Digiturk”) tek hissedarı DP Acquisitions B.V.’nin hisselerinin tamamının beIN Media Group LLC tarafından satın alınması için 2015 yılının Haziran ayında, Çukurova Holding A.Ş., DP Coinvest B.V., P5 DP INV S.a.r.L, Providence Equity Offshore Partners VLP, Fintur Technologies B.V., Karamko İmalat Ziraat Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve beIN Media Group LLC arasında bir Hisse Alım Sözleşmesi imzalanmıştı. Hisse Alım Sözleşmesi’nde yer alan çeşitli koşulların yerine getirilmesi sonucunda satış işleminin tamamlanması için Kurumumuz muvafakatı talep edilmiştir.

Hisse Alım Sözleşmesi’nde yer alan şartlar dahilinde söz konusu satış işleminin tamamlanmasına Kurumumuz tarafından muvafakat edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SANSÜRLERLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Digital yayın platformu Digiturk, son bir yılda adını sansürlerle duyurmuştu. Platform, geçtiğimiz Ekim ayında, Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Yumurcak TV, Bugün TV ve Irmak TV kanallarını platformdan çıkararak büyük bir sansüre imza atmıştı.

<< Önceki Haber Digitürk satıldı, işte yeni sahibi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER