'Dilan Polat gibi olmayacağım' demişti! 'Hanımağa' oldu, dışarıya talimat verdi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 15 2024
Dilan-Engin Polat çiftinin ardından tutuklanan Neslim Güngen'in cezaevi yaşantısına dair detaylar ortaya çıktı. Gazeteci Emrullah Erdinç'in aktardığına göre, Güngen cezaevinde 'hanımağa' olarak anılıyor. Öte yandan Güngen telefon hakkını kullanırken yasak olmasına rağmen aynı anda üç farklı kişiyle konuşmaya çalıştı. Telefondan dışarıya talimat vermeye kalktı. Telefonları dinleyen cezaevi yönetimi, Güngen'e uyarı verdi.
Dilan Polat-Engin Polat çiftinin tutuklanması sonrası tüm gözler sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Lüks yaşantılarıyla dikkat çeken fenomenlerden olan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen de Polat çiftinden sonra cezaevine girenler arasında. Yaklaşık olarak bir aydır tutuklu bulunan Neslim Güngen'in cezaevinde günlerini nasıl geçirdiğini ise Gazeteci Emrullah Erdinç’in YouTube kanalında anlattı.
Erdinç'in açıklamalarına göre; Neslim Güngen "Dilan Polat gibi olmayacağım" diyor. Yemekleri beğendiğinde yiyen Güngen yemekleri beğenmediğinde ise karnını kantinden doyuruyor. Neslim Güngen koğuşundaki 3 üniversite öğrencisinin hesaplarına para yatırıyor. Bu durum duyulduğunda ise Güngen koğuşta "hanımağa" olarak adlandırılmaya başlıyor.
Erdinç, Güngen'in cezaevi yönetiminden sadece telefon uyarısı aldığını açıkladı ve yaşananları şöyle anlattı:
"Neslim Güngen haftada bir olan telefonla görüşme hakkını ilk eşinden olan kızı Ecrin Aydın'dan yana kullanmak istedi. Cezaevi yönetimi bu talebe izin vererek sesli konferans odasına götürdü. Güngen kızıyla görüşmesini tamamladıktan sonra kızından telefonu evde bulunan üçüncü kişiye vermesini istedi ve o şahsa evdeki televizyonları satmasının talimatını verdi.
Ancak Güngen telefon görüşmesinin dinlendiğinden habersizdi. Kural gereği cezaevinden yapılan her görüşme sadece belirtilen kişi ile yapılabiliyor. Görevli bir personel ise görüşmeyi dinliyor ve kayıt altına alıyor. Güngen başka biriyle görüşmeye başlayınca telefon görüşmesi sonlandırıldı ve Güngen'e uyarı verildi."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi
6.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor7.Bilal Erdoğan hakkında şaşırtan kulis! Meğer 'eşkal'i benzediği için...8.50 bin kişiye daha af geliyor: Kimler yararlanacak?9.İhraç edildikten sonra kemoterapi ilaçları ödenmeyen KHK’lı memur vefat etti10.Almanya'ya giren sığınmacı sayısında büyük düşüş! Tedbirlerin daha da artırılması tartışılıyor

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şü...


