Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden 90 çocuğa ağız sağlığı eğitimi


DİYARBAKIR (CİHAN)- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİKASUM Benu Sen Şubesi'nde 90 çocuğa ağız ve diş sağlığı eğitimi verilerek, diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı. Belediye eş başkanı Fırat Anlı da çocuklarla sohbet ederek, ağız ve diş sağlığına dikkat edilmesini istedi.

Belediyenin Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan iki doktor ve bir diş hekimi bugün DİKASUM Benu Sen Şubesi'nde çocuklara "Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi" verildi. Sağlık İşleri Müdürü Dr. Özlem Sezgin Anlı tarafından verilen eğitimde, diş fırçalama, macun kullanımı, fırçalama yaparken dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekildi. 90 çocuğun katıldığı eğitimde, çocukların dikkatini çekmek için hazırlanan slaytlarda animasyon ve çizgi filmlere yer verildi.

Eğitim devam ettiği sırada çocukları ziyaret ederek sürpriz yapan Fırat Anlı da, çocuklarla tek tek ilgilendi, diş fırçalama konusunda bilgi verdi. Ardından ağız ve diş sağlığına dikkat etmeyi teşvik etmek için çocuklara diş fırçası ve macun dağıtıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden 90 çocuğa ağız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER