Diyarbakır'da yine askerlere evinin önünde saldırı: 2 şehit


Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde görev yaptığı birliğe gitmek için evinden çıkan iki asker, teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu şehit oldu. Şehit olan uzman çavuş Sinan Uçan (31) ile Tolga Topçuoğlu'nun (26) Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görev yaptığı ve kiraladıkları evde birlikte kaldığı öğrenildi.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki Şirinevler Sitesi'nde kalan Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli olan uzman çavuşlar Sinan Uçan ile Tolga Topçuoğlu, sabah saat 07.00'de göreve gitmek üzere kaldıkları evden çıktı. Uzman çavuşlar sitenin bahçesindeki araçlarına yöneldiği sırada 2 kişi olduğu belirlenen teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonu sonucu iki asker de şehit oldu. Teröristler ise olay yerinden kaçtı. Şehit uzman çavuşlar Uçan ile Topçuoğlu'nun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Silvan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Silvan'da 23 Eylül'de de aynı askeri birlikte görevli uzman çavuş Mehmet Ali Sarak, sivil kıyafetle evinden çıkarak görev yaptığı yere giderken PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olmuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Diyarbakır'da yine askerlere evinin önünde saldırı: 2 şehit Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER