Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 20 2016
Paylaş
X Post
Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Dicle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bugün saat 21.20 sıralarında, terör örgütü PKK mensupları tarafından dağlık alandan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.
Polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ölen ya da yaralanın olmadığı çatışmanın ardından PKK'lı teröristler kaçtı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Trump İran savaşında uzun bir fatura kesiyor: Savunma bakanından sonra sıra generallerde...2.Uluslararası dev bankadan altın ve gümüş tahmini şaşırttı!3.İran düşürdüğü F-35 enkazının görüntülerini paylaştı4.Trump ABD tarihinin en büyük savunma bütçesini kongreden istedi5.CHP’li Murat Emir: ”Sincan'da 28 kişilik koğuşta 46 kişi kalıyor”
6.Elektirik ve doğalgaza cep yakacak zam yapıldı!7.Özgür Özel: İBB davasında tahliyelerin artarak süreceğini göreceğiz8.İran'da ikinci ABD uçağı da düştü9.Pakistan'da akaryakıt destek paketi açıklandı: Kabine üyeleri 6 ay maaş almayacak10.Ankara'da halk otobüsü üst geçide çarptı: 5 kişi öldü, 14 kişi yaralandı

NUMAN YILMAZ YİĞİT

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Trump İran savaşında uzun bir fatura kesiyor: Savu...

Uluslararası dev bankadan altın ve gümüş tahmini ş...

İran düşürdüğü F-35 enkazının görüntülerini paylaş...

Trump ABD tarihinin en büyük savunma bütçesini kon...

CHP’li Murat Emir: ”Sincan'da 28 kişilik koğuşta 4...







