Diyarbakır'da karakola saldırı: Dört yaralı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Temmuz 24 2019
Yenişehir ilçesindeki Şehitler Polis Merkezi'ne el yapımı patlayıcı atan iki kişi, iki el de ateş ederek olay yerinden kaçtı. Patlamada bölgede bulunan dört kişi yaralandı.
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesindeki Şehitler Polis Merkezi’ne silah ve el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıyı yapanların iki kişi olduğu belirtildi. Patlamada bölgede bulunan dört kişi yaralandı. Şehitler Polis Merkezi’ne el yapımı patlayıcı atan iki kişi daha sonra silahla iki el ateş ederek olay yerinden kaçtı.
Patlamada yaralanan 49 yaşındaki Ayşegül Çetin, 68 yaşındaki Ahmet Balta, 52 yaşındaki Metin Peker ve 59 yaşındaki Ömer Öner hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde 9 mm çapında iki adet kovan bulunduğu belirtili.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


