Diyarbakır'da hain saldırı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Ağustos 23 2015
Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde, HES güvenliğini sağlayan askerlere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lılar ile askerler arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde bugün sabah saatlerinde, HES güvenliğini sağlayan askerlere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lılar ile askerler arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.
Bugün sabah saatlerinde Kulp İlçesi'nde bulunan Hidro Elektrik Santrali'ni korumakla görevli jandarma timine, PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma sonrasında, PKK'lılar dağlık alana kaçarken, açılan ilk ateş sonucu 1 asker şehit olurken, biri ağır 3 asker de yaralandı.
Saldırı sonrası bölgeye takviye ekipler sevkedilirken, PKK'lıların geçiş güzergahları kobra helikopterleri tarafından yoğun ateş altına alındı. Kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan geniş kapsamlı operasyon devam ediyor.

KIRŞEHİRLİ ŞEHİT BİR AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI
Şehit Mehmet Kara'nın Kırşehir Kındam Mahallesi'ndeki baba evine Kırşehir Garnizon Komutanlığı görevlileri tarafından bugün sabah saatlerinde 112 Acil Sağlık görevlileri aracılığı ile haber verildi. Eniştesi, "Sabah Kırşehir'de komutanlıktan aradılar. Şehadet haberini bu vasıta ile öğrendik." dedi.

Şehit Mehmet Kara, iki ay önce uzman çavuş olmuş, bu nedenle de bir ay önce nişanlanarak görev yerine dönmüştü. Şehidin cenazesi yarın öğle namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından defnedilecek
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'8.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.Propagandanın ayarı kaçtı: İletişim Başkanlığı’nın kasası tamtakır!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


