DOĞAKA yönetim kurulu Osmaniye'de toplandı


Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Hatay Valisi Ercan Topaca, kuyumculuk, çimento, zeytincilik, filtre, yaş meyve ve sebze, yer fıstığı, seracılık ve kesme çiçekçilik ile ilgili hazırladıkları istatistiki verileri tüm kesimlerin hizmetine sunulduğunu söyledi.

DOĞAKA 70. Yönetim Kurulu Toplantısı Ercan Topaca başkanlığında, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde gerçekleşti. Toplantının açılışında konuşan Topaca, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye'ye ait çeşitli alanlardaki güncel verileri bir araya getiren istatistiklerin her il için ayrı ayrı ve bölge için tek bir yayın halinde tamamlandığını aktardı. Bu faaliyetlerle birlikte devam eden projelere yönelik izleme ve değerlendirme çalışmalarının devam ettiğini aktaran Topaca, 2016 yılı boyunca başvuruya açık olacak program kapsamında bölgede ekonomik ve sosyal kalkınmaya katkı sağlayacak projelerin destekleneceğini kaydetti. Aylık gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra toplantı sona erdi.

Toplantıya Ercan Topaca'nın yanı sıra Osmaniye Valisi Kerem Al, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü ve DOĞAKA Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber DOĞAKA yönetim kurulu Osmaniye'de toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER