Doğal kaynak suyunun etrafına atılan çöpe vatandaşlardan tepki


Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sınırlarında bulunan Soğanlı Suyu Çeşmesi olarak bilinen doğal kaynak suyunun etrafı, su doldurmaya gelen duyarsız vatandaşların attığı pet şişeler ve plastik eşyalarla kirletiliyor. Soğanlı Suyu Piknik Alanı'nda yer alan doğal su kaynağının etrafındaki çöplere tepki gösteren vatandaşlar, "Bu rezalete artık son verilsin. Doğayı kirletenler tespit edilip cezalandırılsın." diye konuştu.

Zonguldak – Ereğli karayolunun Soğanlı Suyu mevkiinde aynı ismi taşıyan doğal kaynak suyuna yoğun rağbet gösteren vatandaşlar, çeşmenin etrafına atılan irili ufaklı yüzlerce pet şişeler, plastik eşyalar ve evsel çöplerle kaplı olduğunu görünce neye uğradığını şaşırıyor. Doğal kaynak suyu doldurmaya gelen bazı duyarsız vatandaşlarca atıldığı tahmin edilen çöpler, çevre felaketini gözler önüne seriyor. 'Yeryüzünü kirletmeyelim' ve 'Çöpleri yerlere atmadığınız için teşekkür ederiz.' yazılı uyarıcı levhaya rağmen, çevreye çöp atılmasının önüne geçilemiyor.

Gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, "Bunu yapan insan olamaz. Bu kadar doğa harikası bir ortamda, özellikle su doldurmaya geldikleri doğal kaynak suyunun etrafına bardak, pet şişeler, plastik kaplar gibi her türlü çöpü atmak nasıl bir insanlıktır? Bu rezalete son verilmesi için yetkililerin tedbir almasını istiyoruz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Doğal kaynak suyunun etrafına atılan çöpe vatandaşlardan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER