Doğan'ın satışında imzalar neden atılmadı?

Doğan Grubu'nun resmi satışının imzaları neden hala atılamadı?

SHABER3.COM

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören'in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu'na satıldı. Türkiye'de olduğu kadar dünyada da şok etkisi yapan bu gelişmenin ardından KAP'a açıklama veren Doğan Holding, iki medya şirketi arasında satış ve devir konusunda görüşmelere başlandığını belirtti.

Bu önemli gelişmeyle birlikte Doğan Grubu çatısı altında bulunan Yaysat, Posta, Fanatik, DHA, Doğan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet ve D Smart artık Demirören Medya Grubu'na bağlanacak.

Peki gündeme bomba gibi düşen ve günlerdir konuşulan bu satışın resmi imzaları neden hala atılamadı? Aydın Doğan'ın Cuma günü yapması planlanan 'helalleşme' ve 'Veda' törene neden gerçekleştirilemedi?

AYTEMİZ PETROL'Ü DE İSTEDİ

Medyaradar'ın Doğan Medya Grubu kulislerinden edindiği bilgiye göre Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na devrinin gecikmesinin sebebi Doğan Grubu'nun Aytemiz Petrol'de bulunan paylarının da Demirören Grubu'na devredilecek olması...

Taraflar halen Aytemiz Petrol'deki payların devri konusunda görüşmelerini yürütüyor.  

Doğan Holding'in bağlı ortaklığı Doğan Enerji Yatırımları, Aytemiz Petrol'ün yüzde 50'sini 152 milyon lira bedelle satın almıştı. 

5.MARKAYI EKLEYECEK

Geçtiğimiz yıl 86 yıllık geçmişi olan Türkpetrol markasını satın alarak akaryakıt ve enerji sektöründe, Milangaz, MOil ve Total markalarının yanına 4’üncü bir markayı bünyesine ekleyen Demirören Holding, Aytemiz Petrol'le 5.markaya kavuşmuş olacak. 
<< Önceki Haber Doğan'ın satışında imzalar neden atılmadı? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER