Doğu Perinçek ile Sedat Peker arasında söz düellosu

Sedat Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bir yayında kendisi hakkında söylediği sözlere cevap verdi

SHABER3.COM

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı televizyon programında  Sedat Peker için 'Mossad'ın avucunda! Tekrar ediyorum, bakın bu ilk defa burada açıklanmış oluyor,  Mossad'ın kontrolünde. Peki Dubai'ye nasıl gitmiş? Balkanlar ondan sonra Fas, Fas'tan Dubai. Dedi 
Program sunucusunun  "Mossad'ın kontrolünde olduğunu neye dayanarak bunu fark ettiniz?" sorusan ise Perinçek "Bütün bilgiler dayanak" yanıtını verdi.

Perinçek'in hakkında söylediği "Sedat Peker Mossad'ın kontrülünde" iddiasına Sedat Peker'den cevap geldi 


Twitter hesabı üzerinden yeni açıklamalar yapan Peker, "CIA ile Mossad'ın bununla ne ilgisi var. Siz deli misiniz?" çıkışını yaptı. 

Peker'in Perinçek hakkındaki paylaşımları şu şekilde:

Sayın Doğu Perinçek, benim CIA'nın Mossad’ın elinde olduğum çok komik. Ancak sizin saplantılı Çin hayranlığınız bir gerçek. Ak Parti'ye destek veriyorum diye beni eleştiren siz, şuan benim yerime geçtiniz. Siz destek veriyorsunuz. Bunu da CIA veya Mossad mı organize etti?
Bu sürecin ilk başından beri sadece bir özür beklemiştim. Sadece bana hakaret edilip saygısızlık yapılması olayı buraya getirdi. CIA ile Mossad'ın bununla ne ilgisi var. Siz deli misiniz?
Beni kullanarak ülke güvenliği tehlikede diye bahane uydurmayın. Bu benim şahsi meselem. Anlattığım her şey de kriminal suç gruplarına ait. Devleti hiçbir zaman suçlamadım.
Biz Başbuğ Alparslan Türkeş’ten öğrendiğimiz; ne Amerika, ne Rusya ne de Çin, her şey Türklük için öğretisiyle büyüdük. Aydınlık’ta manşet yaparak şehit ettirdiğin ülkücüleri de anlatsana.
Ülkücü katili Doğu Perinçek benim Mossad’ın etkisinde olduğumu söylüyor. Son videomda ne söyledim? Neden Filistin’e 10 tane SİHA göndermiyoruz dedim. Mossad’dan korkan bir adam bunu söyleyebilir mi? Bu yaşta torununu sev, siyaseti gençlere bırak.




SEDAT PEKER'İ ZİYARET ETMİŞLERDİ!
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in partisinin İstanbul İl Başkanı Cem Dikmen ve partinin İstanbul Örgütlenme Büro Başkanı Bora Çelik ile birlikte 2019 yılında İstanbul Karaköy’de Mahkeme Lokantası'nda yemek yemişti.

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel de Aydınlıkçıların Sedat Peker görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

"SEDAT PEKER'İ ABD KARŞITI CEPHEDE GÖRÜYORUZ"
Bir sosyal medya kullanıcısının “Bunlar sizin bebeler mi” paylaşımını alıntılayan Yücel, Sedat Peker’in Ergenekon'da tutuklandığından beri ABD karşıtı cephede gördüklerini söyleyerek “En soldaki Cem Dikmen'le TGB'yi beraber yönettik. Genç yaşında VP İstanbul lideri oldu. En sağdaki Bora Çelik'i lise yıllarından beri tanırım. Zor görevlerin adamıdır. Sedat Peker'i ise Ergenekon'da tutuklandığından beri ABD karşıtı cephede görüyoruz. CIA şeflerini çatlatmışlar” ifadelerini kullanmışlardı.


<< Önceki Haber Doğu Perinçek ile Sedat Peker arasında söz düellosu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER