Dolar dirençleri yıktı geçti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Kasım 24 2020
Paylaş
X Post
Döviz fiyatları Merkez Bankası'nın 19 Kasım'da politika faizini yüzde 10,25'ten yüzde 15'e çıkarması ile birlikte gerilediği seviyelerden yeniden rekor kırdığı seviyelere doğru ilerliyor.
Merkez Bankası'nın (TCMB) haftalık repo faizini artırması da dövizin ateşini söndürmedi. Piyasalar yeni haftada oldukça hareketli.
Geçen haftayı 7,55 TL'nin altında kapatan dolar dün başladığı yükselişi bugün de sürdürüyor. Dolar Türkiye saati ile 12:15 itibarıyla psikolojik direnç 8'i zorlanmadan kırarak 8,04 TL'yi gördü. Euro ise aynı dakikalarda 9,54 TL seviyelerine yükseldi.
Bugün piyasaları etkileyecek bir veri açıklanmayacak. Ancak hukuk reformundan vazgeçildiği yönündeki beyanlar ve mevcut siyasi konjonktür Türk Lirası varlıklardan kaçışı hızlandıracak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bayramda masumlara nefret operasyonu: 77 gözaltı 47 tutuklama2.Yarım asırdan sonra bir ilk: İsrail Mescid-i Aksa’yı bayram namazına kapattı3.Bahçeli bayram sonrasını işaret etti: Önemli adımlar atılacak4.Özel’den bayram açıklaması: Allah’ım onu ıslah etsin5.Bütçede 66 kat artan gizemli artış kime gitti!
6.Emeklinin tepkisinden korkan AKP il binalarından kapalı zarf dağıttı7.Ayhan Bora Kaplan yazışmasında MHP Grup toplantısı çıktı8.Mücteba Hamaney: Türkiye'ye yapılan saldırılar 'sahte bayrak operasyonu'9.'Evlatlarımızı istiyoruz': Müebbet verilen Askeri öğrencierin annelerinden bayramda yürek burkan çağrı10.Resmi danışman olamasa da Furkan Torlak Adalet Bakanı adına gazetecileri tehdit ediyormuş!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bayramda masumlara nefret operasyonu: 77 gözaltı 4...

Yarım asırdan sonra bir ilk: İsrail Mescid-i Aksa’...

Bahçeli bayram sonrasını işaret etti: Önemli adıml...

Özel’den bayram açıklaması: Allah’ım onu ıslah ets...

Bütçede 66 kat artan gizemli artış kime gitti!







