"Dolar kuru kasımda 25 TL olacak"
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Haziran 21 2022
YouTube üzerinden paylaştığı piyasa analizleriyle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, yeni yayınladığı videosunda ise dolar kurunun kasım ayında 25 TL'ye yükselebileceği tahmininde bulundu.
Türkiye'deki ekonomik sıkıntıyla birlikte vatandaşın gözü de altın ve döviz fiyatlarındaki hareketliliğe dönmüş durumda.
Piyasalardaki hareketlerin ürünlerin fiyatına zam olarak yansıdığı şu günlerde YouTube üzerinden paylaştığı piyasa analizleriyle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den ürküten bir iddia geldiği aktarıldı.
cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre Ekonomist Selçuk Geçer, Youtube hesabında yeni bir analiz paylaştı. Geçer, Dolar kurunun yeniden yükseleceğini söyledi.
Dolar kurunun önce 17.50 bandını kıracağını söyleyen Geçer, daha sonra dolar kurunun 18 lira bandını aşacağını belirtti.
"KASIMDA 25 LİRA OLACAK"
Geçer, ayrıca yükselen mazot fiyatlarına ilişkin "Bu ülkede benzin 27 liraysa anlayın ki döviz de oraya gidecek. Türkiye'deki fiyatlara bakınca aslında doların 20 liranın üzerine çıktığını gösteriyor" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!7.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







