Dolar tarihi zirveyi gördü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Temmuz 16 2016
Dün Türkiye’de meydana gelen darbe girişimi uluslararası piyasalarda etkisini hemen gösterdi.

Türk Lirası dolar karşısında yüzde 6’ya yakın değer kaybederken diğer gelişmekte olan para birimlerini de olumsuz etkiledi. Uzmanlar 2.8760 TL’ye kadar gerileyen doların dün akşam saatlerinde 3.0159’a kadar tırmandığına dikkat çekerek hafta sonu yaşanacak gelişmelerin piyasaların seyrinde etkili olacağını belirtiyor. Normalleşme durumunda doların tekrar düşüşe geçmesi bekleniyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!3.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi
6.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı7.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı8.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı9.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!10.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!

DR. SELİM KOÇ

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN
ÇOK OKUNAN HABERLER







