Doların ateşi düşmüyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 21 2016
Paylaş
X Post
Serbest piyasada bu sabah itibarıyla 3,05 TL’den alınan dolar 3,0507 TL’den satılırken, 3,3305 TL’den alınan Euro’nun satış fiyatı ise 3,3318 TL. Euro-dolar paritesi 1,0913 seviyesinde.

Uzmanlara göre piyasaların yön arayışında Çin ile ilgili endişeler ve petrol fiyatlarındaki düşüş etkili oluyor. Özellikle borsalar, yatırımcıların petrol fiyatlarında devam eden düşüşün küresel büyümeye etkilerinden duyduğu kaygı sebebiyle önemli değer kayıpları yaşadı. Söz konusu gelişmeler yüzünden yatırımcı dolara yöneliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.MİT tırları ve Hrant Dink cinayeti'ne bakan savcı bakın nereye atandı!2.Yaprak dökümü: İBB davasında bir ‘itirafçı’ daha ifadesini geri çekti3.Yetkisiz savcılar soruşturmuş! Alican Uludağ'ın iddianamesi 'yetkisizlik'le Ankara'ya gönderildi4.Duana biraz katran ilave et!5.Perinçek'in İsrail iddiası iktidarı kızdırdı, MSB suç duyurusunda bulundu!
6.Adrese teslim ilanlara yeni boyut: Şartlar kişiye göre satın alınıyor7.Kahramanmaraş örneğini verdi: Şener Üşümezsoy'dan 'Büyük İstanbul Depremi' için yeni açıklama8.Futbolda deprem: AYM, Futbol Federasyonu’nun yetkisini ipal etti9.Ukrayna Luhansk Bölgesi'nin kontrolünü kaybetti!10.Rusya’da Apple ID Krizi: Büyük operatörler bilgilendirildi

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER












