Dosyalarını MySpace'te tutanlar yandı

2003 yılında kullanıma sunulan MySpace kullanıcıların ortak bir platformda paylaşımlar yapmasına imkân tanıyordu. Bir dönem 1 milyar kullanıcı sayısına ulaşan MySpace pek çok amatörün ilk albümünü veya şarkısını tanıttığı bir platform haline gelmişti. O dosyaların hepsi silindi.

SHABER3.COM

Bir dönemin en meşhur sosyal medya platformu MySpace, sunucunun taşındığı sırada yanlışlıkla 12 yıllık veri tabanını sildi. 

Şirketten yapılan açıklamada, sunucularda yapılan teknik bir işlem yüzünden 2003 ve 2015 yılı arasında yüklenen müzik, video ve dosyaların kaybolduğu belirtildi. 

SİLİNEN DOSYALARIN YEDEĞİ YOK

Üç öncesinden geriye 12 yıllık tüm içerikler kaybolmuş durumda. Yazılı bir özür yayımlayan şirket, kullanıcılardan dosyalarının yedeklerini muhafaza etmelerini istedi. 

Şirketin bu uyarısı kaybolan dosyaları geri getirmeyecek. Zira yedekleme işini MySpace'e güvenerek yapanların dosyalarını nasıl geri getireceği meçhul!

2003 yılında kullanıma sunulan MySpace kullanıcıların ortak bir platformda paylaşımlar yapmasına imkân tanıyordu. 

Bir dönem 1 milyar kullanıcı sayısına ulaşan MySpace pek çok amatörün ilk albümünü veya şarkısını lanse ettiği bir platform haline gelmişti.
<< Önceki Haber Dosyalarını MySpace'te tutanlar yandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER