DSÖ: Mutasyonlu koronavirüs 60 ülkede görüldü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ocak 20 2021
Paylaş
X Post
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), İngiltere'de ortaya çıkan koronavirüs mutasyonunun en az 60 ülkede daha tespit edildiğini açıkladı.
DSÖ ayrıca, İngiltere'dekinden 'daha bulaşıcı' olduğu belirtilen Güney Afrika mutasyonunun ise 23 ülke ve bölgede daha kaydedildiğini açıkladı.
Kovid-19 nedeniyle dünya çapında ölü sayısı 2 milyonu geçerken, virüsün yeni ortaya çıkan mutasyonları da görülmeye devam ediyor. Öte yandan, çeşitli ülke ve şirketler tarafından hazırlanan koronavirüs aşılarının da başta sağlık çalışanları olmak üzere dünya çapında kitlesel olarak uygulanmasına da başlandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Galatasaray İtalyan devi Juventus'u farklı yendi2.10 yıldır tek kişilik hücrede tutulan Ali Ünal için Gergerlioğlu’dan AİHM çağrısı3.Yüzlerce milyonluk sır! Yarış atları firarda mı? Çalındı mı?4.Numan Kurtulmuş'a göre 4200 PKK'lının tahliye edilmesi af değilmiş!5.Kafa karıştıran deprem bildirimi: İsrail'de 7 büyüklüğünde deprem mi oldu?
6.ABD'li yargıçtan çok konuşulacak karar: Filistinli aktivistin sınırdışı edilmesini durdurdu7.Oy kaybını durduramayan AKP'de eski formül devrede8.Altın'daki duraklama sürecek mi? Gözler bu akşam yayınlanacak FED tutanaklarında9.ABD-İran müzakerelerinin vurduğu altın ve gümüş toparlanmaya çalışıyor10.Prof. Dr. Nicaise'den oruç, Hizmet Hareketi ve Hocaefendi hakkında dikkat çeken yazı

ORHAN KESKİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Galatasaray İtalyan devi Juventus'u farklı yendi

10 yıldır tek kişilik hücrede tutulan Ali Ünal içi...

Yüzlerce milyonluk sır! Yarış atları firarda mı? Ç...

Numan Kurtulmuş'a göre 4200 PKK'lının tahliye edil...

Kafa karıştıran deprem bildirimi: İsrail'de 7 büyü...






