Dubai'de 10 milyon dolarlık satış yaptı


Beyttürk İnşaat, 8 – 10 Eylül tarihlerinde Dubai Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı ve Konferansı'nda uluslararası yatırımcılarla buluştu.
Şirket, fuarda 10 milyon dolar tutarında satış yaptı. Yalova'da yer alan Beytepe projesinden bir blok tek kalemde satıldı.

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Körfez sermayesi için Türkiye çok çekici bir ülke. Mütekabiliyet yasasının çıktığı 2012'den beri Körfez ülkelerinden gelen talep her geçen gün artıyor. Biz de Beytturk olarak bu sene de bu fuara katılarak projelerimizi yabancı yatırımcılarla ve fonlarla buluşturmayı amaçladık. Hedefimiz ve misyonumuza uygun olarak ülkemize değer katan projeler hayata geçirmeye devam ediyoruz. " dedi.

Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı ve Konferansı'na da değinen Barman, şunları dile getirdi:

"Dünyanın dört bir yanından gayrimenkul projelerini görme imkânı bulduğumuz böylesi bir etkinliğe Türkiye'den pek çok marka katılarak projelerini sergiledi. Biz de yabancı yatırımcı ve fonlardan gördüğümüz ilgi nedeniyle kısa ve orta vadeli stratejilerimiz gereği bölgede etkin gayrimenkul üreticilerinden biri olma hedefi ile bu önemli fuarda yerimizi aldık. Yabancı yatırımcılara ve fonlara Türkiye'nin yatırım imkânlarını anlattık. Türkiye'de doğrudan yabancı yatırımların hacmi son on yılda 25 milyar dolara çıktı. Bu tür fuarlarla Türkiye ile Körfez ülkeleri hattında yatırımların daha da artmasına vesile olacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber Dubai'de 10 milyon dolarlık satış yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER