Dubai Şeyhi El Maktum'un inşaatında protesto eylemi


Dubai Şeyhi El Maktum'un Üsküdar'da devam eden Emaar Square projesinin inşaatında toplanan bir grup işçi eylem yaptı. İnşaat İş Sendikası'na bağlı işçiler bazı arkadaşlarının işten çıkarılmasını protesto etti.

Saat 13.00 sıralarında Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi üzerinde toplanan işçiler sloganlar attı. İnşaat işçilerine İnşaat İş Sendikası da destek verdi. Bir süre yapımı devam eden Emaar Sguare'ın giriş kapısında bekleyen eylemciler daha sonra basın açıklaması yaptı. Açıklamada işten atılan arkadaşlarının geri alınmasını isteyen işçiler daha sonra projenin satış bürosuna kadar yürüdü. Polisin müdahale etmediği eyleme yoldan geçen vatandaşlar da destek verdi. İşçilerin Emaar Sgaure önündeki bekleyişleri sürüyor.

Bu arada 2,3 milyar dolarlık yatırım bedeliyle Çamlıca'da hayata geçirilen Emaar Square Dubai Şeyhi El Maktum tarafından yapılıyor. 66 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede 1.000'den fazla konut, 180 odalı otel ve Türkiye'nin en büyük AVM'si bulunacak. Projenin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolar ile 5 bin dolar arasında veriliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Dubai Şeyhi El Maktum'un inşaatında protesto eylemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER